3 Lisans Mezunu

Birce Adsanver

Birce, lisans derecesini Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden aldı. Lisans eğitimi sırasında tedarik zinciri yönetimine ilgi duydu ve ilgili kurslar aracılığıyla bu alanda bilgi ve beceriler edindi. Son sınıfta Unilever'in Tedarik Zinciri Reaksiyonu Projesi'ne katılarak teori ve pratik arasında köprü kurmasına olanak tanıyan değerli deneyimler kazandı. Ayrıca lisans eğitimi süresince ÖZÜ Akran Danışmanı Programı'nda akran danışmanı olarak görev yaptı ve çeşitli öğrenci kulüplerinde aktif rol aldı.

Eğitimine aynı bölümde yüksek lisans programına başlayarak devam etti ve topluma katkılar sağlama motivasyonuyla araştırmalarını insani yardım lojistiği ve afet yönetimi üzerine yoğunlaştırdı. Yüksek lisans eğitimi sırasında ilgili alanlarda karar almayı desteklemeyi amaçlayan analitik yöntemler ve Yöneylem Araştırması tekniklerini uygulama konusunda becerilerini geliştirdi. Ayrıca öğretim asistanı olarak görev alarak akademik ve mesleki deneyimler kazandı.

Şu anda HEC Montreal’de Lojistik ve Operasyon Yönetimi Bölümü üçüncü sınıf doktora öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Doktora tezi insani yardım operasyonlarında tedarik zinciri ağı tasarımı ve yönetimi üzerine odaklanmaktadır. Doktora eğitimi sırasındaki akademik başarılarından dolayı, Yabancı Öğrenciler için Başarı Bursu Programı (PBEEE), Foundation J. Armand Bombardier Bursu ve CIRRELT Doktora Mükemmellik Bursu dahil olmak üzere prestijli ödüller ve burslar almıştır.