Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul
Telefon : +90 (216) 564 90 00
Fax : +90 (216) 564 99 99
info@ozyegin.edu.tr
Danışma Kurulu
Danışma Kurulu
Danışma Kurulu
Özyeğin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı ve Le Cordon Bleu Danışma Kurulu, eğitim programının oluşumu esnasında kararlaştırılmış ve 8 Mayıs 2013 tarihinde toplanarak çalışmalarına başlamıştır.
Tarihçe
Özyeğin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı - Le Cordon Bleu Danışma Kurulu ülkemizde yiyecek içecek, gastronomi ve mutfak sanatları alanlarında ilk ve tek örnek olarak 8 Mayıs 2013 tarihinde kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Yiyecek İçecek sektörünün ileri gelen ve aktif duayenlerinden oluşan Danışma Kurulu sadece eğitim programının gelişmesinin, güncel eğilimlerin uygulanmasının ve seminerler aracılığı ile bilgi paylaşımının yanı sıra, aynı zamanda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı öğrencilerine "mentorluk" görevi de yapmaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışma Kurulu Üyeleri
Sahip & Şef - Foxy
Yönetim Kurulu Başkanı - KMD Global Gastronomy & Hospitality Consultancy
Kurucu - Frankie
Kurucu - Biz İstanbul
Gazeteci - Hürriyet Gazetesi
Geçmiş Dönem Başkanı - Şarap Dostları Derneği
Yönetim Kurulu Üyesi - ATP Information Technology and Services
Sahip - Yalı 77 İstanbul
Meclis Üyesi - İTO
Sahip - Ronay's International Hospitality & Restaurant Service
Şef Ortak - Ronay’s Deli
Yönetici Şef - The Kitchen Project