Araç ile Çekmeköy Kampüsü’ne Ulaşım

D100 – Edirne/Topkapı – 1. Köprü İstikametinden Gelinirse:

• Köprüden çıktıktan 2 km sonra Ümraniye - Şile sapağından sapınız. Hiçbir yöne sapmadan Şile tabelasını yaklaşık 23 km takip ettikten sonra Taşdelen Mevki’nde, yolun solunda Ford Bayi ve biraz ilerisinde sağınızda Shell benzin istasyonunu göreceksiniz. Özyeğin Üniversitesi Kampüsü, Ford’u 5 km geçtikten sonra sol tarafta yer alıyor.
  • Kampüsü 2 km geçerek ilerideki Paşaköy sapağından hemen sonra adadan (Ömerli Göbeği) sola dönerek, Alemdağ Emlak Konutlarını solunuzda bırakacak şekilde Nişantepe yönüne doğru ilerleyiniz.
  • Nişantepe otobüs durağını geçtikten sonra Özyeğin Üniversitesi yönlendirme tabelalarını takip ederek, Nişantepe 1 otobüs durağının önünden sola, Özyeğin Üniversitesi Tabelasını takip ederek Orman Sokak içine giriniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) – Yavuz Sultan Selim (YSS) Bağlantı Yolu İstikametinden Gelinirse:

• Hekimbaşı ayrımından 3. Köprü bağlantısını seçerek devam ediniz.
  • Önce Kocaeli – Ankara, sonra Sancaktepe – Kocaeli - Ankara tabelalarını takip ederek otoyol gişelerine geliniz ve Ömerli - Şile tabelasını izleyerek Şile yönündeki karayoluna bağlanınız.
  • Ömerli - Şile yönü tabelasını takip ederek, Paşaköy sapağından sonra adadan sola dönünüz.
  • Alemdağ Emlak Konutlarını solunuzda bırakacak şekilde Nişantepe yönüne doğru ilerleyiniz.
  • Nişantepe otobüs durağını geçtikten sonra Özyeğin Üniversitesi yönlendirme tabelalarını takip ederek Nişantepe 1 otobüs durağının önünden sola, Özyeğin Üniversitesi tabelasından Orman Sokak içine giriniz.
  • Yaklaşık 500 m sonra, Aras kargoyu geçince sağa dönerek ormana paralel devam ediniz, 800 m sonra kampüse gelmiş olacaksınız. Otoparklarda sadece siz mensuplarımızın otoparkı kullanabilmeleri ve hatalı park vb. nedenlerle mağduriyetlerinizin önüne geçilebilmesi için geçen sene başlatılan uygulamaya devam etmekteyiz.

Yavuz Sultan Selim (3. Boğaz) Köprü İstikametinden Gelinirse:

• Sancaktepe - Kocaeli - Ankara tabelalarını takip ederek otoyol gişelerine geliniz ve Ömerli – Şile tabelasını izleyerek Şile yönündeki karayoluna bağlanınız.

TEM – Ankara İstikametinden Gelinirse:

Gişelerden çıktıktan sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tabelasından sapınız. Şile – Ümraniye çıkışına kadar yolu takip ediniz. Şile – Ümraniye sapağından saptıktan yaklaşık 15 km sonra Taşdelen Mevki’nde, yolun solunda Ford Bayi göreceksiniz. Özyeğin Üniversitesi Kampüsü, Ford’u 5 km geçtikten sonra sol tarafta yer alıyor. Kampüsü 2 km geçerek ilerideki Paşaköy sapağından hemen sonra adadan (Ömerli Göbeği) sola dönerek, Alemdağ Emlak Konutlarını solunuzda bırakacak şekilde Nişantepe yönüne doğru ilerlemenizi, Nişantepe otobüs durağını geçtikten sonra Özyeğin Üniversitesi yönlendirme tabelalarını takip ederek, Nişantepe 1 otobüs durağının önünden sola, Büyük Özyeğin Üniversitesi Tabelasını takip ederek, Orman Sokak içine giriniz, yaklaşık 500 m sonra, Aras kargoyu geçince sağa dönerek ormana paralel devam ediniz, 800 m sonra kampüse gelmiş olacaksınız.