Haz 16, 2016

Kent Çalışmaları Yuvarlak Masa Toplantısı

Özyeğin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi işbirliği ile kent çalışmaları alanında disiplinlerarası bir platform oluşturma ve bu alana ilişkin çeşitli düzeylerde akademik çalışmalar yürütme imkanlarını tartışmak üzere 18 Haziran 2016 tarihinde bir yuvarlak masa toplantısı düzenleyecektir. Yuvarlak masa toplantısı kapsamında üzerinde şu sorular düşünülecektir:

·   Kent çalışmaları alanında disiplinlerarası bir platform oluşturma imkanları ve zorlukları nelerdir?
·   Bunun için nasıl bir örgütlenme ve çalışma modeline ihtiyaç vardır?
·   Böyle bir platformun birlikte bilgi üretim imkanlarının devamlılığı nasıl sağlanabilir?
·   Kent çalışmaları disiplinlerarası alanının kapsamında hangi temel konuların yer alması düşünülmelidir?

Yer: BOMONTİ-ADA Atölye İstanbul Etkinlik Mekanı
Tarih : 18 Haziran 2016 saat: 10.00-13.00