Eyl 09, 2024 - Eyl 15, 2024

Endüstriyel Tasarım Programı Lisans Öğrencimiz Ece Necipoğlu Tasarım Yarışması’nda İkinci Oldu

Özyeğin Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Programı lisans öğrencisi Ece Necipoğlu’nun KeepUp adlı projesi, TCI Aircraft Interiors’ın düzenlediği “TCI Uçak Koltuk Parçaları Endüstriyel Tasarım Yarışması”nda ikincilik ödülü kazandı.

Ece Necipoğlu’nun projesi; günümüzde ekonomi sınıfı kısa mesafe uçuşlarında maaliyet nedeniyle çoğunlukla bulunmayan ve bu nedenle yeri boş bırakılan koltuk arkası monitör alanlarına odaklanıyor. Yolcuların genelde kendi cihazlarını kullanması ancak cihazlarını koyacakları alan bulamamasını tespit eden Necipoğlu, projesi kapsamında yolcuların kişisel cihazlarını göz hizalarına konumlandırmalarını sağlayacak tablet ve telefon tutucular tasarlamıştır.

Yarışmayla ilgili daha fazla bilgi için: https://tasarim.tci.aero/about/results?culture=tr