Mayıs 30, 2024 - Ağu 31, 2024

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi - IATA Yarışmasında İkincilik

Öğrencilerimizin olağanüstü bir başarıya imza attığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimiz, oldukça rekabetçi olan Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği IATA'nın düzenlediği yarışmada 2. oldular. Bu etkinlik, Havacılık sektörü stratejilerinde yenilikçi çözümler ve ileri görüşlülük sergileyen dünya çapındaki üniversitelerin en parlak beyinlerini bir araya getirdi.

Dr. Luis Martin-Domingo'nun katkılarıyla, Abdullah Minhas, Buğrahan Artikoglu, Muhammed Kaya, Mustafa Ghassan, Doğukan Ünal ve Wael Bakdash'tan oluşan ekibimiz, olağanüstü bilgi, yaratıcılık ve ekip çalışması sergiledi. Gösterdikleri üstün performans, Özyeğin Üniversitesi'nde verilen eğitimin ve öğrenimin kalitesinin bir kanıtıdır.

Ekibimizi tebrik ederiz.