Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul
Telefon : +90 (216) 564 90 00
Fax : +90 (216) 564 99 99
info@ozyegin.edu.tr
Le Cordon Bleu Hafta Sonu Mutfak Programı 15 Ekim'de Başlıyor!
Hafta Sonu Mutfak Programı 15 Ekim'de Başlıyor!
Mutfakta kendini geliştirmek ve güven kazanmak isteyen, zamanı kısıtlı olan, hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırlanmış bir programda Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 10 hafta Cumartesi günleri 6 saat boyunca mutfağa dair çeşitli teknikleri ve püf noktalarını öğreneceğiniz eğitim başlıyor.
Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz teknikler sayesinde sevdiklerinizi şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak, kendi evinizin şefi olacak hem bilgiye hem de pratiğe sahip olacaksınız.
Üstelik bu eğitimin sonunda “Le Cordon Bleu Sertifikası" ile ayrılıyor olacaksınız.
YENİ DÖNEM
15 Ekim - 24 Aralık 2022
Program İçeriği
1. Hafta – Bıçak Kullanım Teknikleri,
2. Hafta – Temel Et Suyu, Soslar ve Çorbalar,
3. Hafta – Soteleme, Izgara / Kızartma ve Tavada Pişirme Teknikleri,
4. Hafta – Rosto ve Sous–Vide'de Pişirme Teknikleri,
5. Hafta – Ağır Ateşte Pişirme ve Güveç Pişirme Teknikleri,
6. Hafta – Poşeleme ve Buharda Pişirme Teknikleri,
7. Hafta – Pirinç, Tahıl ve türevleri, Taze Makarna Pişirme Teknikleri,
8. Hafta – Pasta ve Tatlılar,
9. Hafta – Yumurta ve Kahvaltı Menüsü,
10. Hafta – Pazar Sepeti ile Menü Planlaması
10 Hafta / Cumartesi günleri
60 Saat
Öğrenim Ücreti (2022) | Burslu (2022) |
---|---|
41.250 TL | 23.000 TL |
Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, mezunları ve mensupları burslu ücretten kabul edilir.
Detaylı Bilgi için aşağıdaki linkten websayfamızı ziyaret edebilirsiniz.