Mayıs 30, 2017

Açık Pozisyonlar - Düşük Emisyonlu Dizel Motor Parçaları Geliştirilmesi

Düşük Emisyonlu Dizel Motor Parçaları Geliştirilmesi

Burslu Yüksek Lisans ve Doktora Olanakları

Endüstri işbirliğiyle düşük emisyonlu dizel motor bileşenlerin geliştirilmesi konusunda geniş çaplı bir araştırma projesinde çalışacak lisansüstü öğrenciler arıyoruz. Araştırma kontrol sistemleri alanında yapılacaktır. Adaylar, makine, elektrik ve elektronik, mekatronik, kontrol veya yakından ilişkili disiplinler bölümlerinden mühendislik diplomasına sahip olmalıdırlar.

Burs: 1800 TL / ay (Doktora için 3 yıl) veya 1500 TL / ay (Yüksek lisans için 2 yıl) + Yurt veya Kira Desteği 700TL / ay + Öğrenim ücreti muafiyeti + Nitelikli başvuru sahiplerine öğrenim sırasında asistanlık karşılığında 700 TL / aylık ek ödenek

Asgari nitelikler: İleri seviye İngilizce, Labview ve Matlab-Simulink bilgisi

Online başvuru formu: https://www.ozyegin.edu.tr/tr/fen-bilimleri-enstitusu/basvuru-ve-kabul

Ön değerlendirme için adaylar akademik transkriptlerin bir kopyasını, mezuniyet tezini, varsa yüksek lisans tezini, akademik yayınları ve referans mektuplarını ozkan.bebek at Ozyegin.edu.tr adresine başvuru mektuplarını gönderebilirler.

Başvuru için son tarih: 15.07.2017