Ara 20, 2022 - Ara 31, 2022

Özyeğin Üniversitesi Mezunu Efe Kethüda, Bir Kez Daha Fortune 40 Yaş Altı 40 Listesinde

Özyeğin Üniversitesi mezunlarından Efe Kethüda, Türkiye’nin genç ve vizyoner liderlerinin belirlendiği Fortune 40 Yaş Altı 40 listesine dördüncü kez seçildi. Global kriterlere göre 40 yaş altındaki profesyonellerin fark yaratan yetenekleri, liderlik özellikleri ve konfor alanından çıkarak deneyim kazanma becerileri doğrultusunda hazırlanan listede Kethüda da girişimcilik, dijital dönüşüm ve espor alanlarındaki sıra dışı başarısıyla yer aldı.

Özyeğin Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans ve Girişimcilik Bölümü’nde yüksek lisans derecelerine sahip olan Efe Kethüda, başarısında akademik eğitiminin büyük bir rol oynadığını vurguluyor. Daha önce 3 yıl üst üste Fortune 40 Yaş Altı 40 ve 2019 yılında da Forbes Dergisi tarafından 30 Yaş Altı 30 listesinde gösterilen Kethüda, espordan oyun dünyasına blockchain’den NFT dünyasına birçok alanda çalışmalar yürütüyor. 2010 yılında kurduğu ve 5 farklı ülkede girişimcilik dünyasına hizmet veren KTH Event Agency ile dikkate çeken Kethüda, 2017 yılında hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk Espor Platformu Flank Esports’u ise bu yıl FUT Ventures’a satışını gerçekleştirdi. Bu yıl itibariyle Blockchain tabanlı kripto oyun şirketi Trivians'ın CEO'su olan Kethüda, bu girişimi dünyanın en hızlı büyüyen blockchain oyunu yapmak için ekibiyle çalışıyor.