Staj

Özyeğin Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin üç zorunlu stajı bulunmaktadır.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Lisans Programı Zorunlu Stajları:

Staj koduStaj adıKrediÖnkoşul
INAR 200Yaz Stajı I (Araştırma stajı)2-
INAR 300Yaz Stajı II (Büro stajı)2SEC 201
INAR 400Yaz Stajı III (Şantiye stajı)4SEC 201

STAJ DEFTERİ
Staj defterinin sayfaları öğrenci tarafından bilgisayarla, İngilizce veya Türkçe olarak doldurulmalı; o gün öğrencinin stajda yaşadığı süreci ve görevlerini anlatan yazı ve fotoğraflarla doldurulmalı, her sayfa staj yetkilisi tarafından imzalanmalıdır.

STAJ RAPORU
Staj defterinin en son sayfasında yer almalı, bilgisayar ile öğrenci tarafından İngilizce olarak doldurulup imzalanmalıdır.

STAJ DEFTERİ TESLİM FORMATI
Staj günlüğü ve staj raporundan oluşmalı, ciltlenmeli (tercihen U profil sırtlık ile) staj değerlendirme formunun zarfı ile birlikte staj sorumlusuna teslim edilmelidir.

STAJ DEĞERLENDİRME FORMU
Staj Değerlendirme Formu, staj yaptığınız şirketteki staj yetkilisi tarafından el ile doldurulmalı, imzalanmalı ve zarfın ağzı yapıştırıldıktan, yapıştığı kısım şirket damgası ve imza ile mühürlenmelidir.

Stajla ilgili belgelere aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

2022-2023 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Staj Bilgilendirme Sunumu >>

22.03.2023 tarihli INAR Staj Bilgilendirme Toplantısı video kaydını görüntülemek için tıklayınız >>

Staj İşleyiş Şeması >>

Staj Başvurusu için Fakülteye Teslim Edilmesi Gereken Belge Listesi (PDF)