Danışma Kurulu

Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün 8 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen olağan bölüm toplantısında bir Danışma Kurulu oluşturulmasına karar verilmiştir. Danışma Kurulu oluşturulmasına yönelik temel amaç Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün gelişimine yönelik gerekli adımların belirlenmesi için alanında uzman ve bölüm ihtisas alanına yönelik öğrenim tecrübesi bulunan kişilerden ve eski mezunlardan, dışarıdan birer göz olarak, geri bildirim ve destek almaktır.

Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Danışma Kurulu 7 (yedi) üyeden oluşmaktadır. Danışma Kurulu ilk toplantısını 26 Şubat 2021, ikinci toplantısını 12 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirmiştir.

Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Danışma Kurulu Daimi Üyeleri:

• Sinem Açıkmeşe, Bölüm Başkanı, Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü
• Rafet Akgünay, Emekli Büyükelçi, Fakülte Üyesi, ODTÜ Kıbrıs
• Hale Hatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı, TUSİAD
• Behlül Özkan, Fakülte Üyesi, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü
• Deniz Sert, Bölüm Başkanı, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü

Ayrıca her toplantıya son iki yıl içerisinde mezun olmuş temsilciler davet edilmektedir.