• Mayıs31

Prof. Dr. İ. Hamit Hancı nın katılımıyla yapılması planlanan "Adli Tıp ve Ceza Hukuku Konferansı" Çekmeköy Kampüsümüzde yapılmak üzere daha ileri bir tarihe ertelenmiştir.

• Mayıs16

16-17 Mayıs tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Slovenya-Ljubljana Hukuk Fakültesi ve Marribor Üniversitesi Hukuk Fakültesi "II. Türkiye-Slovenya Hukuk Sempozyumu"nu gerçekleştirecek.

• Mayıs04

Ulusal ve uluslararası planda sağlık hukuku alanında karşılaştığımız sorunlarla ilgili uzman hukukçu yetiştirmek, uzman hukukçuların ve hastane ve ilaç firması yöneticilerinin eğitimini pekiştirmek için sorunların tespiti, analizi ve hukuksal çözüm yollar

• Mayıs03

3 Mayıs 2013 tarihinde Deniz Hukuk Derneği, Avrupa Deniz Hukuku Örgütü, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ulaştırma, Denizcilik ve İletişim Bakanlığı ile "Denizcilik Konferansı" gerçekleştireceklerdir.

• Mayıs02

2-3 Mayıs tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Bakü-Kafkas Özel Üniversitesi "III. Türk-Azerbaycan Hukuk Sempozyumu"nu düzenlenmektedir.