Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 30, 2019 - Eki 12, 2019

Hafta Sonu Mutfak Programı Başlıyor!

HAFTA SONU MUTFAK PROGRAMI 12 EKİM'DE BAŞLIYOR!

Le Cordon Bleu Hafta Sonu Mutfak Programı; mutfakta kendini geliştirmek ve güven kazanmak isteyen, zamanı kısıtlı olan, hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırlanmış bir program.

Le Cordon Bleu Master Şefleriyle beraber profesyonel mutfaklarda 10 hafta her Cumartesi 6 saat boyunca çeşitli teknikleri ve püf noktalarını öğreneceğiniz kapsamlı ve bir o kadar keyifli bir eğitim modülü başlıyor!

12 Ekim – 14 Aralık 2019

10 hafta – Cumartesi günleri / 6 saat

Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz teknikler sayesinde sevdiklerinizi şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak, kendi evinizin şefi olacak hem bilgiye hem de pratiğe sahip olacaksınız.

Üstelik bu eğitimin sonunda “Le Cordon Bleu” sertifikası ile ayrılıyor olacaksınız.

-------------------------------------------

Program İçeriği

  1. Hafta – Bıçak Kullanım Teknikleri,
  2. Hafta – Temel Et Suyu, Soslar ve Çorbalar,
  3. Hafta – Soteleme, Izgara / Kızartma ve Tavada Pişirme Teknikleri,
  4. Hafta – Rosto ve Sous–Vide'de Pişirme Teknikleri,
  5. Hafta – Ağır Ateşte Pişirme ve Güveç Pişirme Teknikleri,
  6. Hafta – Poşeleme ve Buharda Pişirme Teknikleri,
  7. Hafta – Pirinç, Tahıl ve türevleri, Taze Makarna Pişirme Teknikleri,
  8. Hafta – Pasta ve Tatlılar,
  9. Hafta – Yumurta ve Kahvaltı Menüsü,
  10. Hafta – Pazar Sepeti ile Menü Planlaması

 

Öğrenim Ücreti 15.000TL

Burslu 7.900TL

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız. 

http://lecordonbleu.ozyegin.edu.tr/tr/programlar/uzun-donem-programlar/haftasonu-mutfak