Haz 02, 2016

ÖzÜ TEDx’TE ‘DEĞİŞİM’ RÜZGARI

Özyeğin Üniversitesi bu yıl ikinci kez ev sahipliği yaptığı TEDxOZU Konferansı’nda bu kez ‘regeneration’ yani ‘değişim’ konusunu masaya yatırdı.

Özyeğin Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilerinin çoğunlukta olduğu bir öğrenci ekibi tarafından organize edilen TEDxOZU Konferansı, 5 Mayıs 2016’da fikirleriyle ve konuşmalarıyla yeni ufuklar açan katılımcıları buluşturdu.

‘Değişim’ konusunun ele alındığı konferans, Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı ve EÇEM Direktörü Prof. Dr. Pınar Mengüç, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aylin Alsaffar,  İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Başaran Bundur, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Aygün Şeker, Girişimci Murat Karademir ve Tina Lino, görüşlerini ve tecrübelerini Özyeğin Üniversitesi öğrencileriyle paylaştılar.

Detaylar ve videolara aşağıdaki linkten ulaşılabilir: