Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 30, 2016

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı Yeniden Başlıyor!


Girişim Fabrikası
BİGG Hızlandırma Programı Yeniden Başlıyor!

Girişimcileri TÜBİTAK “1512 Sermaye Desteği”ne hazırladığımız Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı’mız yeniden başlıyor! Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz BİGG Hızlandırma Programına katılan projelerin %70’i TÜBİTAK 1512 Sermaye Desteği almaya hak kazandı!

TÜBİTAK’ın bu programından yararlanmak isteyen girişimcilerimizin ilk aşamada 30 Nisan 2016 tarihine kadar BURADAN başvurularını yapmaları gerekiyor.

Girişim Fabrikası olarak BiGG-Bireysel Genç Girişimci Hızlandırma Programı’na başvuracak girişimcilere 5 hafta sürecek mentorluk ve eğitim odaklı İş Modeli yazım desteği sunacağız. Programda başarılı bulunan girişimciler 2. aşama için hibe almaya aday olarak TÜBİTAK’a yönlendirilecek.

Mayıs ayında başlayacak eğitim programımız mesai saatleri sonrası Girişim Fabrikası Sanayi Mah. Ofisi’nde gerçekleştirilecek.

BİGG Hızlandırma Programı
Tarih: Mayıs (Kesin tarihler açıklanacaktır.)
Yer: Girişim Fabrikası Sanayi Mah. Ofisi
Adres: Eski Büyükdere Cad. Sanayi Mah. Tacirler İş Merkezi No:61 Kat:2 İstanbul
Saat: 18:30 – 21:30


Programımıza katılan girişimlerden Tübitak BİGG hibe desteğine uygun olanların seçiminin Girişim Fabrikası eğitmenleri ve Yürütme Kurulu tarafından gerçekleştireceğini ve hibe desteğine erişen girişimlerin aynı zamanda Girişim Fabrikası girişimi olarak sağladığımız tüm desteklere (ofis alanı, mentorluk, network, yatırımcı ve kurumsal şirketlere ulaşım gibi) erişeceklerini hatırlatmak isteriz.

1512 Sermaye Desteği Programı’na başvururken başarı şansını artırmak isteyen tüm girişimcileri bekliyoruz!

TÜBİTAK’ın bu programına özel hazırladığı http://bigg.tubitak.gov.tr/ web sitesinden programa katılım ve destek şartlarını öğrenebilirsiniz. Özet olarak, teknoloji tabanlı yeni işler üretmek isteyen 45 yaş altında, herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan üniversite mezunu olan herkes programa başvurabilir. BİGG programı ile ilgili her türlü sorunuzu bize bigg@girisimfabrikasi.com eposta adresinden ulaştırabilirsiniz.