Mayıs 28, 2024 - Haz 04, 2024

“Yeni Anlamlar, Yeni Durumlar, Yeni Mekanlar” Paneli

Özyeğin Üniversitesi Kent ve Mimarlık Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları (KMI), “Yeni Anlamlar, Yeni Durumlar, Yeni Mekanlar” teması çerçevesinde kent, mimarlık ve İstanbul üzerine interaktif konuşmaların yer aldığı bir panel düzenledi. Palimpsest Kent, Kentsel Dayanıklılık, Kır-Kent, Gelecek, Çoklu Krizler temaları çerçevesinde kente dair kavramlar, KMI yürütme kurulu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Demet Mutman Uluengin ve Dr. Öğr. Üyesi Derya Yorgancıoğlu moderatörlüğünde 24 Mayıs 2024 tarihinde Salt Galata'da gerçekleştirilen panelde KMI program koordinatörü Prof. Dr. Hülya Turgut, Melike Altınışık Architects (MAA) kurucusu mimar Melike Altınışık, Doç. Dr. Funda Uz (İTÜ) ve Doç. Dr. Deniz Aslan’ın (İTÜ) katılımıyla tartışıldı.