Şub 16, 2015

ÖzÜ Ekibi ‘CFA Challenge Turkey’de Finale Kaldı

cfa_banner-boyutu.jpgİşletme Lisans Programı öğrencilerimiz Deniz Ünal ve Kayahan Demirak, Bankacılık ve Finans Lisans Programı öğrencimiz Nikolay Zvezdin ve İşletme Doktora Programı öğrencimiz Senad Lekpek’ ten oluşan  Özyeğin Üniversitesi ekibi, CFA Challenge Turkey’in beş finalistinden biri oldu. Akademik mentörlüğünü Üniversitemiz İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Yönder’in yaptığı ÖzÜ Ekibi, CFA Research Challenge Organizasyon Komitesi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda yerel finale katılmaya hak kazandı.

Değerlendirmeye göre (alfabetik sırayla) İstanbul Üniversitesi, İTÜ, Kafkas Üniversitesi,  Özyeğin Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi 19 Şubat 2015 Perşembe günü 16:00 -20:00 saatleri arasında Garanti Portföy’de düzenlenecek yerel finalde mücadele edecek.

Takımımızı tebrik ediyor, finalde başarılar diliyoruz.