Nis 23, 2015

Dilek Ağacı Projesi - Sen de Bir Dilek Al!

Afis1-(1).jpgDuyarlı ÖzÜ’nün birlikte çalıştığı veya ihtiyacı olan diğer bölgelerde yer alan ilk ve orta okulda okuyan çocuklara hayallerindeki hediyeleri götürmeyi amaçlayan projesidir.

Dilek Ağacı projesinin birincisi 2014 yılında hayata geçti. Projeyle amaçlanan, bütün bir sene boyunca ENG dersleri aracılığı ile çalışılan STK ve okullara bir yılbaşı hediyesi vermekti. Bu amaçla çalışılan STK’lardan KAÇUV, Koruncuk Vakfı, Mor Çatı, Doğal Yaşamı Koruma Kulübü ile gerçekleştirilen Kampüs  Köpekleri Projesi, 2011 yılından beri sayısız proje gerçekleştirilen Nişantepe İlköğretim Okulu’nu ve kampüsümüzün minik sporcularını ağırlayan ÖzÜ Spor Okulu’nu seçildi. Bu kurumlardan her birinin sakinleri ve çalıştıkları kitleler için bir ağaç ayrıldı ve hepsi dilekleriyle doldu.

Afis2.jpg

Bu yıl da Dilek Ağaç’ları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanacak ve Gaziantep Dülük İlk ve Ortaokulu’nda okuyan yaklaşık 600 öğrenci ile birlikte 23 Nisan kutlanacak.

Dileklerini Öğrenci Merkezi yemekhane katından teslim alabilirsin.

Unutma, dileklerini kutunun altında yazan referans kodu ile birlikte aldığın yere teslim etmen gerekmekte.

Son teslim tarihi: 17 Nisan / Cuma
İletişim için: duyarliozu@ozyegin.edu.tr