Mar 11, 2014

Üniversitemiz Pazarlama Grubu Yayınlanan Makale Sayısına Göre dünyanın En İyi 100 İşletme Okulu Aras

pazarlamabanner.png

Üniversitemiz Pazarlama Grubu dünyanın en iyi dört pazarlama dergisi olan  “Journal of Consumer Research”, “Journal of Marketing”, “Journal of Marketing Research” ve “Marketing Science”ta yayımlanan makale sayısı açısından dünyanın en iyi 100 işletme okulu arasına girmeyi başardı. 2013-14 UT Dallas En İyi 100 İşletme Okulu Araştırma Sıralaması’na göre (http://jindal.utdallas.edu/the-utd-top-100-business-school-research-rankings/), ÖzÜ Pazarlama Bölümü, yalnızca Türkiye’de başarı sıralamasının en üstünde değil,  Yale Üniversitesi, Chicago Üniversitesi ve Florida Üniversitesi gibi dünyaca ünlü okulları da geri de bırakarak uluslarararası alanda başarısını kanıtladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, “Pazarlama grubumuzun elde ettiği bu ödül, fakültemizin dünya standartlarında  başarısının ve Üniversitemizin araştırmaya verdiği önemin somut bir göstergesidir.  Emin adımlarla ilerleyen Özyeğin Üniversitesi için bu prestijli ödül, başarılarına bir yenisini eklediği ve fazlasıyla hak ettiği önemli bir kilometre taşıdır,” dedi.