31.03.2015

Ödeme Sistemlerinde Dün, Bugün ve Yarın !

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Girişim Fabrikası "Girişimci Buluşmaları"nın bu ayki konuşmacısı, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Soner Canko.

Konu Başlıkları:

• Türkiye ödeme sistemlerinin dünyadaki yeri
  • Ödeme sistemleri nereye gidiyor?
  • Mobil ödemelerde bir sonraki adım ne?
  • Ödeme sistemlerinde girişimcilik ve inovasyon
  • Soru&Cevap

Tarih: 31 Mart 2015, Salı Saat: 18:30 Yer: Girişim Fabrikası   Kayıt için: http://t.co/LGvY3lMrBN

Soner Canko Hakkında:
1990 yılında İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndenmezun olan Dr. Soner Canko, aynı üniversitenin İktisat Fakültesi'nde yüksek lisans ve doktora dereceleri aldı. Procter&Gamble, Citibank, Alternatifbank ve Hewlett-Packard'da yönetici olarak çeşitli görevler üstlenen Dr. Soner Canko, Bileşim AŞ'de Genel Müdür olarak görev yapmıştır. First Data Türkiye Kurucu Genel Müdürlüğü sonrasında Ziraat Bankası'nda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Canko, Temmuz 2011'den itibaren Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.