Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

23.10.2014

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

"Sürdürülebilir Büyümenin Stratejik Yolu"


Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Girişim Fabrikası'nın ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'nın ikincisi bu yıl 23 Ekim 2014 tarihinde Hilton İstanbul'da gerçekleştirilecek. Açılış konuşmasını Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in yapacağı konferansa geçtiğimiz yıl olduğu bu yıl da önemli isimler katılıyor.
İlk yıl 65'ten fazla şirketten 170 konuğun katılımı ile gerçekleşen ve dünyanın önde gelen girişimcilik yazarlarından Neil Fogarty, yine dünyaca tanınan girişim konusunda önemli danışman ve eğitmenlerden Stefan Lindegaard, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun gibi isimlerin konuşmacı olduğu konferansa, bu yıl ise 100'e yakın şirketten, 250'ye yakın dinleyicinin  katılması bekleniyor.

Bu yılki konferansın keynote konuşmacısı geçtiğimiz yıl olduğu gibi Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin olacak. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 2014’ün bu yılki konukları arasında ise yine önemli isimler yer alıyor.Globalde girişimcileri kurumsal şirketlerle ve yatırımcılarla buluşturan ve bu konuda dünyanın önde gelen isimleri arasında gösterilen Ariadne Capital'in CEO'su aynı zamanda BBC'nin önemli yarışmaları arasındaki Daragon's Den'in jürisinde de yer alan Julie Mayer, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun, Eczacıbaşı Grubu İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ata Selçuk, GE Türkiye Teknoloji Merkezi Genel  Müdürü Aybike Molbay ve TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nilsen Altıntaş konferansın konuşmacıları arasında yer alıyor.